Goeie service en
betrouwbare garantie

Welkom op de website van iplux, de LED verlichting leverancier met oplossingen. Wij komen graag bij u langs voor verlichting vraagstukken en u persoonlijk een van onze oplossingen aan te dragen.

“iplux” is opgestart door Irian Plantenga, een bedrijf opgericht in maart 2012.

In de beginjaren van LED verlichting was de algemene kwaliteit niet op gewenst niveau. LED verlichting heeft zich de laatste jaren daarentegen sterk ontwikkeld.
Maar nog steeds is lang niet alle LED verlichting van goede kwaliteit. Daarom is het belangrijk dat u op een bedrijf kunt vertrouwen die aan u kwalitatief degelijke producten levert. De keuze voor LED verlichting is mede ingegeven door de duurzaamheid van de producten, waardoor ons milieu minder wordt belast. Daarnaast draagt het gebruik van LED verlichting bij aan vermindering van CO2 uitstoot, doordat er fors minder energie wordt verbruikt.

iplux staat voor kwaliteit en voldoet aan hoge kwaliteitseisen. De producten worden uitvoerig getest door de fabrikanten. Na het importeren krijgen de producten nog een kwaliteit check in Nederland voordat ze bij de klant afgeleverd worden.

Een sterk punt van iplux is dat wij een platte organisatie zijn. Dit maakt contact laagdrempelig en is het doeltreffend werken met ons door de korte lijntjes. Doordat iplux zelf importeert kunnen wij voor de meeste verlichtingsvraagstukken een oplossing aandragen. Dus levert iplux niet alleen de beste kwaliteit, maar ook flexibiliteit.

Een ander sterk punt van iplux hoogstaande LED verlichting is de prijs. Geen “tussenpersonen” die de prijs omhoog schroeven, maar gewoon een degelijke kwaliteit voor een degelijke prijs.

Het uitzoeken van geschikte verlichting en het installeren hiervan is vakwerk. iplux adviseert u graag voor de juiste vorm van verlichting voor uw organisatie. Goeie service en betrouwbare garantie is natuurlijk een vanzelfsprekendheid.

Wij zijn er zeker van dat wij samen met u tot de gewenste kwalitatieve en duurzame oplossing kunnen komen!

Zoeken

Contact informatie

Rijksstraatweg 57
9254 DB  Hurdegaryp

Tel.: 06-288 135 63
info@iplux.nl

Goeie service en
betrouwbare garantie